Thursday, May 10, 2012

Otak kosong

Tajuk kat atas pon da nampak da mcm aku tgh tak tawu nak cite ape skrg . Okay la , skrg nie badan aku sakit2 , kaki aku kejang gile . Paha aku sakit . Mmg nak duduk pon susah oii . Nak solat pon mmg mengeluh gak la . Sampai rase nak solat duduk je . Tp bile pkir solat nie ibarat satu senaman gak , aku buat jelah . Sbb nak exercise badan nie . Kalau manja sgt nti jadi robot plak . Hahar . Skrg pon da macam robot . Siap kene bahan lagi lari macam hape tah . Wat malu je --' Takpe2 . Nasib baek lari mcm tu sbb game . So takde terase ape sgt . Hee . Da 4 hari aku join training softball . So far , err teruk gak la aku nie . Hahar . Kutuk diri sendiri . Tah pape ouh aku nie . Lemau semacam je . Baling ngan pukol pon tah pape . Dulu perna maen , takkan lupe kowt . Teruk betol . Tu la padan muke , da lame sgt tak exercise kan . Sekali bile da kene exercise hamik ! Sakit2 satu badan . Lagi2 tang kaki . Mmg merana la . Esok Jumaat , nasib training ptg je . Le la lepak2 rehat2 kan badan . Tp ingatkan nak kuar esok beli kasut sukan . Kesian aku nie . Org lain training pakai kasut sukan , aku lak training pakai kasut Angry Bird --' ingat comel la ? Hahar . Malas nak beli kasut . Padan muke , kan da sakit kaki tu sbb licin --' . Sabtu Ahad full day ade training . Haiyoo . Gelap la muke aku . Da macam hape tah . Da la sunblock takde . Lau ada , mesti tak jadi camnie kulit muke aku --' Da berkilau sgt da nie . Malu nak kuar , takut org silau tgk . Hahar .


Roza .. Da 2 malam bz sgt tak dapat nak borak panjang . Malam tadi hamik ! Borak sampai dekat 2 jam gak la . Tah ape aku mengarut ckp ngan die pon aku tak tawu . Pot pet pot pet je . Hee . Tp lepas la gak rindu nie . Hari nie lak die penat sgt la tuh ikut trip ke KL die tu , balek2 dari kolej kuar ngan family plak kan pi Jj Klang . Balek2 msj aku ckp nak tdow . Bile aku call die , suara die , alahai . Hahar , mmg betul2 ngantuk nie . Ckp pon setakat haa dan haa je . Hahar . Layan kan jelah . Da wish sume terus letak fon . Haish , Roza .. Roza .. :)


Tre ♥

No comments:

Post a Comment