Thursday, March 28, 2013

Dataran Pahlawan Melaka

Hai , entry nie sambungan daripada entry yang lepas , yang pasal Softskills di Politeknik Merlimau tu . Okay , daripada tajuk pon dah boleh agak kan yang ktorg ade pergi ke sana . Orang kata sambil menyelam minum air . Memandangkan program ktorg habes tengahari , lepas tu ape lagi , berjalan la kami  ke Dataran Pahlawan Melaka . Tapi takde la habes semua tempat ktorg jalan . JalanII sekejap , ushaII barang then beli ape yang nak dibeli . Lepas tu ktorg naik Menara Taming Sari . Da alangII kat situ kan , lepas tu disebabkan tak le nak jejalan sangat disebabkan kekangan masa , cara terbaik untuk tengok ape yang ade kat area situ dengan naik Menara Taming Sari nie . Sape yang pernah naik tu tawu la ape yang ade dan best kat situ kan . So , let the picture story :)







1 comment:

  1. Setuju... Menara Taming Sari... Mmg best.. Kak dyh baik malam.. syok tgk lampu..

    ReplyDelete