Thursday, September 27, 2012

Seketika dipantai

Nak cakap bahagia , memang bahagia la kan . Sape tak bahagia bila dapat berjalan kat pantai bersama yang tersayang . Betol tak ? Emm , nak cite detail ke nak cite secara ringkas . Ringkas jlah . Senang sikit kan . Nanti kata jaja cite cinta plak . Haha . Nie first time aku dating ngan dia kat pantai . Best . Sebab nie yang aku impikan . Dan akhirnya dia tunaikan . Rasa macam jatuh cinta kali kedua aku hari tu . Haha . Ape yang berlaku hari tu membuatkan aku tersenyum sorangII sampai la ke hari nie ! Nampak tak sweet nya dia hari tu . Haha .

Him :)

No comments:

Post a Comment